The Central Essentials

The Central Essentials

Nogle ord er vigtigere end andre – og nogle holdninger sætter tydeligere spor i hverdagen end andre. Kald dem værdier eller leveregler. Vi kalder dem The Central Essentials.

Faglighed

Vi bestræber os på at være det dygtigste kommunikationsbureau i landet. Såre simpelt. Vores kunder er kompetente professionelle, og de forventer erfaringstung ekspertise og energisk eksekvering fra deres rådgivere. Så det giver vi dem. Hver gang.

Kultur

En forankret kultur trumfer altid en formuleret strategi. Så hvis strategien ikke er funderet i kulturen, er den i bedste fald ligegyldig. Kultur handler om adfærd, æstetik, sprog – og den musik vi spiller på kontoret. Så det tager vi alvorligt.

Udvikling

Tocifrede vækstrater er ikke afgørende for os som bureau. Det er derimod en konstant udvikling i forhold til faglighed, kompetencer og kultur. Stilstand er afvikling, i bevægelsen er livet.

Samfund

Ord er magt, og kommunikation er indflydelse. Derfor er vi også meget bevidste om, hvem vi arbejder for. Vi giver gerne kulturen, humanismen og de yngste en hjælpende hånd. Tobak og våben er no-go.

Humor

Vi har en ambition om at grine højlydt mindst én gang om dagen og holde fest mindst én gang om året.