Vores ydelser

Ydelser

The Central står for skarp og engageret rådgivning baseret på målrettede strategier og resultatorienteret eksekvering.
Vi udvikler jeres fortælling, så I har en klar stemme i verden – og vi kommunikerer jeres budskaber, så de sætter et aftryk.

Identitet og position

En stærk identitet og en tydelig position i markedet og samfundet er afgørende for enhver organisation. Vi udvikler i en strategisk proces virksomhedens grundfortælling, som er det fundament, jeres kommunikation skal bygge på – uanset kanalerne.

Grundfortællingen samler og formulerer jeres værdier og visioner, så alle i organisationen kender dem og kan bruge dem i de rette sammenhænge.

Vi analyserer og definerer jeres position i mediebilledet i forhold til kunder, interessenter, investorer og konkurrenter. Grebene kan variere fra omdømme- og interessentanalyser til datadrevne undersøgelser af jeres digitale kanaler og målgrupper. Valget afhænger af, hvordan vi kan skabe mest mulig værdi for den enkelte kunde.

 

Cases
Rigshospitalet Innovation
HubNordic
TAKT

Strategi

Enhver kvalificeret kommunikationsindsats indledes med en strategi. Det er ofte den, der afgør, om aktiviteten bliver en succes. For os handler strategisk kommunikation om at forbinde indsigt med planlægning og et erfarent blik for at skabe resultater.

Den gode strategi er både et ledelsesredskab og en konkret drejebog til jeres kommunikation. Det er her, vi definerer jeres målsætninger og kortlægger vejen til at indfri dem.

Vi arbejder med gennemprøvede strategimodeller og effektive værktøjer til at opbygge præcis den identitet, sproglige tone og taktiske tilgang, der bringer virksomheden videre.

Cases
PreSeed Ventures
MATE.
ShipServ

Eksekvering

Når kommunikationsstrategien er på plads, skal den ud at leve – og så eksekverer vi.

Vi har stor erfaring i at omsætte organisationers budskaber til attraktive fortællinger, der sikrer omtale, engagement og effekt. Vi råder over stærke journalistiske kræfter med erfaring fra toneangivende medier, som rådgiver i forhold til pressearbejde og producerer inspirerende indhold til jeres egne digitale eller analoge kanaler.

Hvis du som leder ønsker at stå stærkere i medierne eller overfor dine medarbejdere, har vi lang erfaring i budskabs- og medietræning. Det handler om at kende virkemidlerne og træne sig til overskud og gennemslagskraft. Vi gennemfører træningsforløb både individuelt og i mindre grupper.

Cases
UNDO
Planetarium
RGS Nordic