Om The Central

The Central skaber klarhed og synlighed for vores kunder i en verden, hvor brancher og medier er i konstant bevægelse.

“Som professionelle mennesker drives vi først og fremmest af vores faglige stolthed”

Vi udvikler strategier og analyser, der hjælper vores kunder med at træffe skarpere beslutninger. Vi skriver, filmer og fortæller historier, der brænder igennem og gør en forskel. Læs om vores ydelser her.

Vi har rådgivet alt fra ministre og topledere til kunstnere og iværksættere, og vi har prøvet det meste før. Men vi vil elske at gøre det igen – på en ny måde – sammen med dig!

Læs også om vores leveregler, The Central Essentials.

Henrik Røjgaard

henrik@thecentral.dk
+45 20 46 14 63
Linkedin

Henrik Røjgaard rådgiver mest i feltet mellem erhvervsliv, organisationer, presse og politik. Han løser typisk opgaver omkring strategi, positionering, grundfortælling, budskabsudvikling, pressehåndtering og interviewtræning. Tidligere har han arbejdet på Politiken og Ritzau som bl.a. erhvervsjournalist og politisk redaktør, og som særlig rådgiver for udenrigs- og erhvervsminister. Henrik er medejer og adm. dir. i The Central.

Mette Ljunggreen

Mette Ljunggren

mette@thecentral.dk
+45 22 94 94 00
Linkedin

Mette Ljunggrens primære fokus er rådgivning om og eksekvering af PR samt management og positionering for en bred vifte af danske og internationale virksomheder. Mette er tidligere kommunikationschef i svenske Icon Medialab og seniorrådgiver hos Courage Euro RSCG. Siden 2007 ejer af kommunikationsbureauet Heart & Soul Communications. Hun er en iværksættersjæl med kronisk gang i for meget og et CV med afbrudte studier i kommunikation, ledelse og journalistik på Sorbonne i Paris og Journalisthøjskolen i Aarhus. Mette er medejer i The Central.

Anders K. Sørensen

anders@thecentral.dk
+45 28 12 83 86
Linkedin

Anders K. Sørensen arbejder med strategisk kommunikation og har en særlig ekspertise i krydsfeltet mellem kommercielle og kulturelle agendaer. Han er uddannet cand.scient.soc. fra RUC og University of Edinburgh og er bl.a. tidligere direktør for Public Relations i LEAD Agency, ejer af kommunikationsbureauet Relate og PR-ansvarlig på Det Kongelige Teater. På mediefronten har Anders været redaktør på kulturmagasinet Nat&Dag og redaktionschef på det spektakulært kortlivede Dagbladet DAGEN. Anders er medejer i The Central.

Claus Bendsen

claus@thecentral.dk
+45 20 26 32 96
Linkedin

Claus Bendsen løser primært strategiske opgaver i større virksomheder og organisationer. Det er især strategisk positionering samt den praktiske udrulning, Claus fokuserer på. Endvidere arbejder han med budskabsudvikling, træning samt pressearbejde. Claus har 20 års aktiv erfaring som rådgiver. Først for to skatteministre, siden for en række danske og internationale kunder inden for særligt energi, infrastruktur og transport. Claus er uddannet journalist og tidl. direktør i Holm Kommunikation og partner i Help PR og FRIDAY. Claus er medejer i The Central.

Catarina Nedertoft Jessen

catarina@thecentral.dk
+45 21 70 04 12
Linkedin

Catarina Nedertoft Jessen er kommunikationsrådgiver. Hun er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og har bevæget sig vidt omkring i medielandskabet. Om det har været på lokalredaktionen på Ærø, på ungdomsmediet Format eller Dagbladet Information har Catarina altid formået at finde og fortælle den gode historie. Inden hun startede hos The Central arbejdede hun med intern og ekstern kommunikation hos Microsoft Danmark, hvor hun formidlede historier i alle formater om teknologi, innovation og mennesker.

Mads Bjerregaard

mads@thecentral.dk
+45 22 58 76 94
Linkedin

Mads Bjerregaard arbejder bredt strategisk kommunikation og PR i spændingsfeltet mellem traditionelle og digitale kanaler. Han er uddannet i Politisk Kommunikation og Ledelse fra CBS og har tidligere været kommunikationschef for Strøm Festival samt kommunikationsrådgiver på det kreative bureau ArtRebels. Efter et kort stop som selvstændig rådgiver, startede Mads hos The Central, hvor han bl.a. arbejder med flere af bureauets kunder inden for startup- og venturemarkedet.

Mathilda Tvilstegaard

Mathilda Tvilstegaard

mathilda@thecentral.dk
+45 21 22 28 79
Linkedin

Mathilda Tvilstegaard er rådgiver hos The Central og arbejder for en bred vifte af danske og internationale kunder. Hun har arbejdet strategisk med kommunikation de seneste ti år – senest hos bureauerne Help PR og Friday – hvor hun har varetaget alt fra glødende pressetelefoner, brandkampagner og lanceringer til medietræninger og lederprofilering. Altid med et skarpt blik for at identificere, kultivere og udkomme med relevante historier. Mathilda er uddannet cand.mag i medievidenskab fra Københavns Universitet.

Karen Bendix

karen@thecentral.dk
‭+45 27 95 21 29‬
Linkedin

Karen Bendix er kommunikationsrådgiver i The Central og løser typisk opgaver for organisationer og ledelser omkring ledelseskommunikation, strategi og strategisk kommunikation, intern kommunikation, retorisk gennemslagskraft og storytelling. Hun har 20 års praktisk erfaring med kommunikation og retorik fra bureauer og fra politisk styrede organisationer. Udover at have rådgivet kunder indenfor især energisektoren, den finansielle sektor, medicinalindustrien og statslige institutioner, er Karen en meget erfaren facilitator og ordstyrer.

Clea Bigum

clea@thecentral.dk
+45 28 78 30 28
Linkedin

Clea Bigum er projektassistent hos The Central. Clea rummer en stærk vilje, et dybt engagement og en imponerende kreativitet. Det mærker vi ikke mindst, når hun arbejder med researchopgaver, laver analyser og producerer indhold til sociale medier. Clea har læst på både Det Kongelige Akademi og CBS samt bl.a. været community manager hos TV 2 Danmark.

Mie Grove

regnskab@thecentral.dk
Linkedin

Mie Grove tager sig af tallene hos The Central og hjælper med alt det daglige omkring økonomi og betalinger samt rådgiver os om optimering af regnskab og drift. Mie er eksternt tilknyttet, og har været vores faste samarbejdspartner siden The Centrals start.