Om The Central

The Central skaber klarhed og synlighed for vores kunder i en verden, hvor brancher og medier er i konstant bevægelse.

“Som professionelle mennesker drives vi først og fremmest af vores faglige stolthed”

Vi udvikler strategier og analyser, der hjælper vores kunder med at træffe skarpere beslutninger. Vi skriver, filmer og fortæller historier, der brænder igennem og gør en forskel. Læs om vores ydelser her.

Vi har rådgivet alt fra ministre og topledere til kunstnere og iværksættere, og vi har prøvet det meste før. Men vi vil elske at gøre det igen – på en ny måde – sammen med dig!

Læs også om vores leveregler, The Central Essentials.

Mette Ljunggreen

Mette Ljunggren

mette@thecentral.dk
+45 22 94 94 00
Linkedin

Mette Ljunggrens primære fokus er rådgivning om og eksekvering af PR samt management og positionering for en bred vifte af danske og internationale virksomheder. Mette er tidligere kommunikationschef i svenske Icon Medialab og seniorrådgiver hos Courage Euro RSCG. Siden 2007 ejer af kommunikationsbureauet Heart & Soul Communications. Hun er en iværksættersjæl med kronisk gang i for meget og et CV med afbrudte studier i kommunikation, ledelse og journalistik på Sorbonne i Paris og Journalisthøjskolen i Aarhus. Mette er medejer i The Central.

Anders K. Sørensen

anders@thecentral.dk
+45 28 12 83 86
Linkedin

Anders K. Sørensen arbejder med strategisk kommunikation og har en særlig ekspertise i krydsfeltet mellem kommercielle og kulturelle agendaer. Han er uddannet cand.scient.soc. fra RUC og University of Edinburgh og er bl.a. tidligere direktør for Public Relations i LEAD Agency, ejer af kommunikationsbureauet Relate og PR-ansvarlig på Det Kongelige Teater. På mediefronten har Anders været redaktør på kulturmagasinet Nat&Dag og redaktionschef på det spektakulært kortlivede Dagbladet DAGEN. Anders er medejer i The Central.

Mathilda Tvilstegaard

Mathilda Tvilstegaard

mathilda@thecentral.dk
+45 21 22 28 79
Linkedin

Mathilda Tvilstegaard er rådgiver hos The Central og arbejder for en bred vifte af danske og internationale kunder. Hun har arbejdet strategisk med kommunikation de seneste ti år – senest hos bureauerne Help PR og Friday – hvor hun har varetaget alt fra glødende pressetelefoner, brandkampagner og lanceringer til medietræninger og lederprofilering. Altid med et skarpt blik for at identificere, kultivere og udkomme med relevante historier. Mathilda er uddannet cand.mag i medievidenskab fra Københavns Universitet.

Mikkel Veje Rønsbo

mikkel@thecentral.dk
+45 42 42 89 12
Linkedin

Mikkel Veje Rønsbo er kommunikationsrådgiver. Med ti års erfaring indenfor strategisk og politisk kommunikation, PR og ledelse, arbejder Mikkel med alt fra strategisk positionering, udvikling af kernebudskaber til eksekvering af effektive SoMe- og presseindsatser indenfor en bred vifte af brancher. Mikkel har en baggrund som kommunikations- og presseansvarlig i Seaborg (næste generation atomkraft) og Hyme (energilagring), som politisk konsulent i Dansk Erhverv og leder i Holbæk kommune. Mikkel er uddannet cand.soc. i Politisk Kommunikation og Ledelse fra CBS.

Matilde Kastaniegaard Hejbøl

matilde@thecentral.dk
+45 60 65 21 09
Linkedin

Matilde Kastaniegaard Hejbøl er rådgiver hos The Central og arbejder for en bred vifte af kunder indenfor tele og tech, pharma og kultur. Matilde har en fortid hos startups indenfor cirkulær økonomi og bæredygtig produktion – senest hos den cirkulære elektronikforhandler GreenMind. Matilde arbejder med alt fra presse og indholdsproduktion til udvikling af kernebudskaber og strategier – og hun er særligt skarp i spændingsfeltet mellem kommerciel og bæredygtig positionering. Matilde er uddannet cand.mag. i Dansk med speciale i virksomhedskommunikation fra Københavns Universitet.

Palle Steffensen

palle@pallesteffensen.dk
+45 40 35 05 87
Linkedin

Palle Steffensen er fast tilknyttet The Central som samarbejdspartner på performance- og interviewtræning. Palle har 18 års erfaring som kommunikationsrådgiver med fokus på medietræning og lederudvikling. Han er uddannet journalist og har tidligere været kanalchef for DR1 og redaktionschef for TV Avisen. Palle har også været udviklingsredaktør på TV 2 Nyhederne og er derudover forfatter til flere bøger om karriere, kreativitet og kommunikation. Han har desuden produceret en række podcastserier.

Kristina Ahlgreen Andersen

kristina@thecentral.dk

Kristina Ahlgreen Andersen er vores Office Manager og hele kontorets yndlingskollega. Hun er oprindeligt uddannet tøjdesigner, men hos os designer hun ikke tøj. I stedet skaber hun de skønneste frokoster og sørger for, at vores omgivelser altid er rare at være i.

Mie Grove

regnskab@thecentral.dk
Linkedin

Mie Grove tager sig af tallene hos The Central og hjælper med alt det daglige omkring økonomi og betalinger samt rådgiver os om optimering af regnskab og drift. Mie er eksternt tilknyttet, og har været vores faste samarbejdspartner siden The Centrals start.